brezplačna dostavanoviceosebni prevzemgameplay klubinfo

Dostava

- za naročila do 30 € plačate 3 € poštnine

- VSA NAROČILA NAD 30 € imajo brezplačno dostavo! 

- dostava se izvaja s kurirsko službo GLS

Dobavni roki

V spletni trgovini se trudimo, da bi artikli, ki so bili naročeni v Gameplay spletni prodaji, kar se da hitro dosegli njihove naročnike. V kolikor so le ti na zalogi jih pošljemo naprej še isti dan, kar pomeni, da jih prejmete na dom v roku 1 - 2 delovnih dni.

Za izdelke, ki pa jih v določenem trenutku nimamo na zalogi, se dobavljivost vsekakor poveča. Izdelek bomo za vas takoj naročili pri naših dobaviteljih in vaše naročilo uredili takoj, ko izdelek prejmemo na zalogo. 

V primeru, da je bilo naročenih več izdelkov in je kateri od teh na zalogi, drugi pa niso, se vrši delna dobava blaga (delno takoj, delno ko nam omogoča zaloga). Poštnina se v takem primeru zaračunava le enkrat (1x). 

Veljavnost ponudbe

Pri nakupu veljajo cene v trenutku potrditve naročila. Vse cene vključujejo DDV. Cene se lahko spremenijo brez predhodnega obvestila. Cene veljajo za nakupe v Gameplay spletni trgovini. Pridružujemo si pravico do spremembe tehničnih opisov in konfiguracij brez predhodnega obvestila. Slike so lahko samo simbolične in ne odražajo vedno v celoti dejanskega stanja. Za morebitne napake se opravičujemo in vas vljudno prosimo, da nas o njih obvestite in jih ne izkoristite v svojo korist.

Cene 

Cene, ki se nahajajo na spletni strani Gameplay, veljajo izključno za spletno prodajo in se lahko razlikujejo od cen v maloprodajnih poslovnih enotah. 

Podrobnejše podatke si lahko preberete v splošnih pogojih poslovanja