FIFA 17 PS4 sl-SI - No data

FIFA 17 PS4
  • Šifra: 10062753
  • Razpoložljivost: 5
59,99€

Uživajte v nogometu, kot še nikoli. Letošnjo FIFO 17 na PlayStation-u 4 poganja Frostbite pogon, ki nam je v preteklosti postregel že z naslovi kot so Need For Speed in Battlefield 4, zato trdimo, da je to najlepša FIFA doslej. Pričakujte bolj podrobno in avtentično izkušnjo nogometa kot kadarkoli prej. Nova FIFA vam omogoča več kontrole nad igralci tako v napadu kot v obrambi, tako da bodo letošnji spopadi še bolj spektakularni in realistični, predvsem pa nepozabni. 

Letošnja novost je tudi t.i. "Journey mode", v kateri se kot mladi, nadobudni nogometaš Alex Hunter prebijate iz nižjih angleških lig proti svetovni eliti.  Med svojimi vzponi in padci boste spoznali tudi zakulisje Premier lige ter čisto prave trenerje in managerje. 

Poleg novega načina igranja so tu seveda še vsi izmed prejšnjih let, sedaj še nekoliko izpopolnjeni. To so "Ultimate team" z letošnjo novostjo "FUT Champions", "Career mode" in "Pro clubs".

Letošnji "Skill games-i" so še boljši in domiselnejši, lokalno pa lahko v njih tekmujete tudi s prijateljem. Prav tako lahko letos kot novost odigrate tudi povratni dvoboj, kjer FIFA sama spremlja rezultat iz prejšnje tekme. Tudi izvajanje prostih strelov, kotov in enajstmetrovk je letos še izboljšano, tako da je vsaka takšna situacija še bolj realistična.